Alles Over Het Leven Mooie rode bloemen op een mooie dag - Alles Over Het Leven Banier

Steun ons


All About GOD Ministries, IncEen 501 (c) (3) non-profit organisatie
Wij streven ernaar om Jezus overal te radieren, zodat iedereen de liefde van God kan kennen, groeien en zaaien en wij nodigen u uit om mee te doen.

Alles wat we bieden is GRATIS en we verlangen dat deze op deze manier blijft. Om dit te doen hebben we de hulp nodig van mensen die omgaan, zoals u. Als u ons om welke reden dan ook kunt helpen, inclusief \ "het vooruit betalen \" omdat iemand anders gaf, zodat u deze materialen kon vinden.

 • Voor slechts $ 1 USD kunt u ongeveer 100 mensen bij het evangelie voorzien.
 • Voor $ 15, de kosten van koffie voor een week, zou je 1,500 mensen kunnen helpen om Jezus te leren kennen.
 • Voor zo weinig als $ 97 USD kun je een dag financieren met ongeveer 9.700 mensen die het evangelie krijgen.


 • Doneer Nu (Engels)
  WAT DENK JIJ?
  Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

  Wat is uw reactie?

  Ja, ik wil Jezus volgen

  Ik ben een volgeling van Jezus

  Ik heb nog steeds vragen  Copyright © 2002-2019 AllAboutLiving.org, Alle rechten voorbehouden