Alles Over Het Leven Mooie rode bloemen op een mooie dag - Alles Over Het Leven Banier

Over ons

Onze missie is eenvoudigweg om het Goede Nieuws via het internet aan de wereld bekend te maken!

Wij schrijven overtuigende websites die sceptici, zoekenden en een wereld vol leed bereiken met krachtig bewijs voor het bestaan van God en het Goede Nieuws van Jezus.

Wij geloven dat de waarheid levens transformeert. Daarom plaatsen wij onze artikelen op de eerste pagina's van de populairste zoekmachines in de wereld. Op deze manier zijn we prominent met de waarheid aanwezig wanneer mensen antwoorden zoeken op het internet.

Wij zijn volgelingen van Jezus. Net als Jezus staan wij afwijzend tegenover een groot aantal problemen in de "georganiseerde godsdienst", dat wil zeggen pogingen van de mens om God te bereiken middels regels en rituelen. Wij geloven ook dat de hoogste, reddende Waarheid alleen gevonden kan worden in de Zoon van God, Jezus Christus. Wij geloven dat de Bijbel de gezaghebbende en primaire bron van die waarheid is, die verlicht wordt door de kracht van de Heilige Geest. Wij geloven verder dat geestelijke groei plaatsvindt wanneer wij consequent Gods Woord in ons opnemen, de moeilijkheden van deze in zonde vervallen wereld het hoofd bieden en in gemeenschap leven met een plaatselijk lichaam van gelovigen, gekenmerkt door een atmosfeer van genade, liefde en wederzijdse verantwoordelijkheid.

Al zijn wij niet formeel verbonden aan enige organisatie of denominatie, werken wij met een aantal geloofwaardige werkgroepen en gemeenten. Lees hier wat sommigen van hen over ons te zeggen hebben.

AllAboutLiving.org is een service van All About GOD Ministries, Inc Een 501 (c) (3) non-profit organisatie gevestigd in Belen, NM. Bestaat op dit moment uit een klein team en een groot aantal vrijwilligers. De werkgroep wordt formeel bestuurd door een externe Raad van Bestuur. Formeel bestuur wordt onderhouden door een externe raad van bestuur.

Onze visie is om Jezus overal te radieren, zodat iedereen de liefde van God kan kennen, groeien en zaaien.

Op dit moment wordt ons werk voornamelijk gefinancierd door individuen en ondernemers met een hart voor een bediening die relevant is in onze huidige cultuur. Als jij je door de Geest geleid voelt om te geven, dan zouden wij dankbaar zijn voor je steun. Wij bidden en doen ons best om financieel zo efficiënt mogelijk te werk te gaan. In het afgelopen jaar zagen wij voor elke Euro die werd gegeven op zijn minst één beslissing om Jezus als Heer en Redder aan te nemen!

Zoals altijd is alles hier GRATIS!

 • Voor slechts $ 1 USD kunt u ongeveer 100 mensen bij het evangelie voorzien.
 • Voor $ 15, de kosten van koffie voor een week, zou je 1,500 mensen kunnen helpen om Jezus te leren kennen.
 • Voor zo weinig als $ 97 USD kun je een dag financieren met ongeveer 9.700 mensen die het evangelie krijgen.
 • Als u gezegend bent, kunt u overwegen om een ​​fiscaal aftrekbaar cadeau te geven om ons te helpen deze uitreiking en versterking voort te zetten; Andere mensen uitrusten. We waren in staat om uit te komen en u te helpen omdat andere mensen hun tijd en geld geven, dus alsjeblieft, "betaal het vooruit" als je dat kan.

  Donaties (Engels)


  Contact met ons opnemen  WAT DENK JIJ?
  Wij hebben allemaal gezondigd en verdienen allemaal Gods oordeel. God, de Vader, stuurde Zijn eniggeboren Zoon om dat oordeel op Zich te nemen voor iedereen die in Hem gelooft. Jezus, de Schepper en eeuwige Zoon van God, die Zelf een zondeloos leven leidde, hield zo veel van ons dat Hij voor onze zonden stierf om zo de straf op Zich te nemen die wij verdienen. Volgens de Bijbel werd Hij begraven en stond Hij op uit de dood. Als jij dit werkelijk gelooft, er in je hart op vertrouwt en alleen Jezus als je Redder aanvaardt door te zeggen: "Jezus is Heer", dan zul je van het oordeel gered worden en de eeuwigheid met God in de hemel doorbrengen.

  Wat is uw reactie?

  Ja, ik wil Jezus volgen

  Ik ben een volgeling van Jezus

  Ik heb nog steeds vragen  Copyright © 2002-2019 AllAboutLiving.org, Alle rechten voorbehouden